Nor Hisham's FotoPage
Alam, manusia dan Nor Hisham Mohamed
By: Nor Hisham Mohamed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Sep-2009 05:28 Email | Share | | Bookmark
Futsal Syawal 1430H

 
 
 
View all 8 photos...
Tahun ni tahun ke-2 kami sekeluarga di Pintu geng mengadakan perlawanan Futsal muhibah sesama sedara. tahun ni akan true, meriah dan main pun agak sedap sebab dah rancang awal. tahun lepas perancangan petang raya.


Sunday, 26-Apr-2009 04:15 Email | Share | | Bookmark
Langkawi raya Cina

 
 
 
View all 6 photos...


Sunday, 26-Oct-2008 04:57 Email | Share | | Bookmark
Umrah Pa dan Ma ( 10/10/2008 hingga 23/10/20080)

 
 
 
View all 18 photos...
baru baru ni mak mertua boleh khidmat cemerlang tahun 2007/08. sebab kerajaan negeri Terengganu kaya, maka hadiah khidmat cemerlang ialah pakej umrah dan ziarah bersama Dato Fadilah Kamsah.



Saturday, 4-Oct-2008 15:18 Email | Share | | Bookmark
futsal malam raya pertama

gambar untuk myspace
gaya ada
macam torres
View all 21 photos...
malam raya lepas raya rumah pak muda, secara autonya kita orang ada idea nak main futsal, bilang-bilang cukup 2 team nak main futsal. tanpa melengah kan masa, aku pun menyarungkan baju liverpool yang baru di beli dengan penuh semangat ke liverpool lan! never walk alone!

main start kul 120 pagi sampai 220 pagi. apa hal jeman dan cik lan main sampai rasa nak muntah-muntah? apa kes?


Saturday, 4-Oct-2008 13:01 Email | Share | | Bookmark
Raya Kuala Terengganu - Kota Bharu

pagi raya di kampung sekati
gambar raya tahun ni
damia dan delisha on the way balik kota baharu
View all 18 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net